Welkom op mijn blog

donderdag 18 november 2010

Eerste Derwent kaartje


Hallo allemaal,

Hierbij mijn eerste kaartje met mijn Derwent potloden. Het stempelafdrukje is van de Action evenals het papier. De bloem heb ik van mijn moeder gekregen. De stempel heb ik ingekleurd met de potloden C070, C110, C300, C320, C340, C360, C420, C 650 en C720. Ik vind het nog wel erg moeilijk waar ik de donkere schaduwen neer moet zetten maar we blijven gewoon oefenen. Voor de rest ben ik weer erg tevreden over mijn kaartje en doe ik met deze ook meteen mee met de Derwent challenge #14.

Groetjes,

Cynthia

Derwent kleurpotloden

Hier is hij dan eindelijk mijn Derwent kleurenkoffer met alle 72 potloden. Ik heb er zelf voor gekozen om er op te moeten wachten want ik moest het wel even bij elkaar sparen maar uiteindelijk wel een stuk goedkoper dan alle potloden los kopen dus het was het wachten wel waard. Intussen al druk bezig geweest met mijn nieuwe set en hoop jullie vanmiddag een voorbeeld te kunnen laten zien. Aan de rechterkant ligt een kleurenkaart met dank aan Anne-Marije (echt heel erg bedankt!) en zo kan ik heel makelijk het papier en de potloden bij elkaar laten passen.

Groetjes,

Cynthia

zondag 14 november 2010

Sneeuwpop met sterren

Hallo allemaal,

Hierbij mijn 2e kaartje. Ook hiervoor geld dat ze met onbekende potloden zijn ingekleurd behalve de paarse kleur. Dit is mijn eerste gekochte Derwent potlood (en na deze was ik verkocht en heb ik meteen een hele set gekocht). De stempel en het papier zijn van het Kruidvat. De volgende kaart wordt een kaart van mijn nieuwe Derwent potloden.

Groetjes,

Cynthia

woensdag 10 november 2010

Eerste kaartje


Hallo allemaal,

Hierbij mijn allereerste kaartje dat ik gemaakt heb. Het is een kerstkaartje geworden. Ik heb hem gemaakt met potloden die ik van mijn moeder heb gekregen. Dank je mam! De stempel is van de action, de sneeuwsterren heb ik ook van mijn moeder :-), het groene papier is van een papierblok van de Kruidvat evenals het lintje in de linker bovenhoek. Ik ben er zelf redelijk tevreden over. Ik heb nog veel te oefenen maar we gaan gewoon vrolijk door.

Groetjes,

Cynthia