Welkom op mijn blog

maandag 6 juni 2011

Geen reactie kunnen schrijven

Goedeavond allemaal,

Nog steeds even geen kaartje van deze kant maar ik heb wel een vraagje. Ik probeer op een blog een reactie achter te laten maar krijg steeds het bericht dat ik mij moet aanmelden. Dit doe ik dan ook en dan klik ik op reactie plaatsen maar dan komt hij weer met het inlogscherm. Kan iemand mij helpen om dit op te lossen?

Groetjes,

Cynthia

4 opmerkingen:

Helen zei

Hoi Cynthia, ik moet mij soms ook opnieuw aanmelden, maar normaal gesproken krijg ik dan wel het commentaar blokje terug en dan kan ik de reactie plaatsen. Blogger is nog steeds van de wap zo nu en dan. Mijn volgers komen en gaan ook met de regelmaat van de klok. Succes ermee. Groetjes Helen

Irene zei

Hoi Cynthia, wat hebben we lang niets van je gehoord/gezien. Je loop dus ook een Blogger-srama achter want het is me toch een puinhoop geweest waarin we dagenlang NIETS konden en er zelfs dingen van blogs waren verdwenen. Jouw probleem hebben we allemaal al gehad en de oplossing is bij het inloggen NIET aanvinken dat je aangemeld wilt blijven en dan zou het helemaal goed moeten gaan.
Succes, Irene

Sieta zei

Hoi hoi, welkom terug hihihi.
Zoals hier boven al is geschreven is het met blogger soms hopeloos. Maar het is je gelukt om bij mij een berichtje achter te laten.
Alleen is het wel vervelend dat je niet ingelogd kan blijven, moet je telkens jezelf weer inloggen.
Liefs Mam

Irene zei

Jä dat bedacht ik dus ineens "ben je niet de dochter van.... en heb je het niet al lang van haar gehoord" maar de hoofdzaak is.......je kunt weer uit de voeten.
Denk nu verder niet dat ik een kei op pc-gebied ben...........het tegendeel is waar, hihihi!!! Maar hier hebben we allemaal zo'n last van gehad en er is zoveel over geschreven dus nu kon ik ook eens doen of ik er verstand van heb LOL!! Je Mam heeft wel gelijk...elke keer opnieuw inloggen is best vervelend maar vergeleken met NIETS meer kunnen een kleinigheidje (ik heb ook 3 dagen gehad waarop mijn paswoord niet werd herkend en ik er continue werd uitgeknikkerd!!).

Groetjes en laat maar snel weer iets leuks zien!

Irene