Welkom op mijn blog

zondag 27 februari 2011

Bere gefeliciteerd


Hallo allemaal,

Deze keer heb ik voor jullie een berenkaartje. Het papier voor dit kaartje is van de Action. De stempels zijn van ForEverFriends en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C200 en C620. Verder heb ik het kaartje aangekleed met een tekst van de computer, plaksteentjes en bloemen van mijn moeder. De hartjes heb ik besteld in de webwinkel van Anne-Marije. Met dit kaartje wil ik graag met de volgende 2 challenges meedoen:
Een hoop inspiratie - beren
Polly Craft - 3 circles

Bedankt voor alle lieve reacties die ik altijd krijg vind het altijd leuk om ze te lezen.

Groetjes,

Cynthia

donderdag 24 februari 2011

PartyHallo allemaal,

Tussen het gesnotter en gehoest toch nog even een kaartje. Dit keer een beetje een mannenkaart. Het papier is een combi van Kars en van de Action. De stempel is van Penny Black en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C420 en C440. Verder het kaartje nog versierd met swirls, een bloem en een stansje met een stempeltje erop van party. De foto's zijn niet van super kwaliteit sorry hiervoor. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

A spoon full of sugar - Birthday wishes
Karen's Doodles NL - zwart+wit+1 kleur
Crafty Creations - Bottom of the garden
Penny Paper - photo inspiration
Penny Black - menscard

Groetjes,

Cynthia

maandag 21 februari 2011

Thank you


Hallo allemaal,

Deze keer een thank you kaartje met een mooie roos. Het papier voor dit kaartje is van de Action evenals het roosje. Het stempelafdrukje heb ik een keer gekregen en weet zo niet van wie hij is. Ik heb hem ingekleurd met mijn Derwentpotloden C010, C330 en C400. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de LOTV challenge - circles en Creative Craft - Thank you

Groetjes,

Cynthia

zondag 20 februari 2011

Piramide


Hallo allemaal,

Deze creatie heb ik gisteravond gemaakt maar toen was het te donker om hem te fotograferen dus dat heb ik vanmorgen gedaan lekker bij het zonnetje. Dit kaartje is gemaakt met het patroon van de Karen's Doodles Nederlandse challengeblog. Hier kan je het patroon opvragen en dan een kaartje mee maken voor de challenge. De stempel is ook van Karen's Doodles en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C180, C240, C260, C270, C400, C460 en C560. Het papier voor dit kaartje is van de Action evenals de Thank you stempel. De swirls, vlinders en bloemen heb ik van mijn moeder (zij heeft momenteel een verassingscandy lopen en je kan nog meedoen tot 15 maart). Verder nog wat plakparels en plaksteentjes erop. Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende 2 challenges:

Crafty Creations - Thank you
Pollycraft - Diamonds and Pearls
Digital Tuesday - Punches
Stampin' for the weekend - Monochrome

Groetjes,

Cynthia

zaterdag 19 februari 2011

Challenge gewonnen

Hallo allemaal,

Na een lange dag werken kom ik thuis van mijn werk en zie dat ik de challenge van Create4fun heb gewonnen. Wat is dat toch leuk. Het maakt je hele dag meteen goed. En weer een stempel en wel deze:
Ik ben er zo blij mee. Heel erg bedankt Create4fun.

Groetjes,

Cynthia

donderdag 17 februari 2011

2e Kaartje voor vandaagHallo allemaal,

Hierbij mijn 2e kaartje voor vandaag. Deze keer weer een romantisch kaartje. Het papier voor dit kaartje is van Kars en heet Love. Het stempeltje is van Penny Black en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C210, C540 en C550. Verder heb ik het kaartje aangekleed met een bloem en plaksteentjes. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

Penny Black- Pretty in Pink
Wild Orchid - Sketch
Digital Tuesday - Die cuts

Groetjes,

Cynthia

Lente!


Hallo allemaal,

Hierbij een lekker vrolijk lente kaartje. Ik wordt er zo blij van als het zonnetje schijnt. De winter is niets voor mij. Het papier voor dit kaartje is van Bo Bunny en de stempel is van Marianne Design en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C030, C180, C330, C440, C550 en C600. Verder heb ik het kaartje aangekleed met een roze lint en 2 roze stansjes. Ik heb nog geen tekst op het kaartje gedaan omdat ik nog niet weet waarvoor ik hem ga gebruiken. Met dit kaartje wil ik graag met de volgende challenges meedoen:

Create4fun - Sketch
7 Kids - Squars

Bedankt voor het langskomen en alle lieve berichtjes die ik altijd krijg.

Groetjes,

Cynthia

woensdag 16 februari 2011

Van harte


Hallo allemaal,

Hierbij een verjaardagskaartje voor mijn tante die vandaag 42 is geworden. Het papier voor dit kaartje is van Prima Marketing en heet Jack & Jill. Verder er nog 42 op gestempeld en een stempel van Van harte erop. Verder de kaart nog aangekleed met parels. Het stempeltje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C020, C130, C170, C460, C590 en C610.

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:

Polly Craft - Special birthday
Paper Take weekly - Putting on the Glitz
Paper play - Add shine

Groetjes,

Cynthia

zaterdag 12 februari 2011

Vogelhuisje


Hallo allemaal,

Hierbij mijn projectje (een vogelhuisje). Nou ja ik mag eigenlijk wel project zeggen want ik ben er lang mee bezig geweest. Ik wilde het vogelhuisje combineren met het thema wat je momenteel veel ziet dat is namelijk Liefde/Valentijn. Voor mij voelde het ook als liefde want sinds ik moeder ben geworden 2,5 jaar geleden weet ik dat je nergens meer van houdt dan je eigen kind en ik kan mij indenken dat het voor dieren net zo is. In mijn hoofd wist ik wel hoe ik het wilde hebben maar ja om het dan ook voor elkaar te krijgen was wat moeilijker. Ik heb heel lang over de stempelkeus na moeten denken want ik wilde wel dat het bij elkaar zou passen. Hierbij de foto's:


De voorkant

Voorkant van dichtbij

Zijkant

Andere zijkant

Achterkant

Het dak

Het patroon heb ik van Ge-We Hobby dames heel erg bedankt het was een hele leuke uitdaging om te doen. Het papier wat ik gebruikt heb is van de Action. De stempels zijn van Hanglar and Stanglar en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden. De stansjes zijn van mijn moeder. Op de voelsprieten van de vlinders heb ik parels geplakt (dit is niet echt goed te zien op de foto's). De roosjes zijn van de Action en de houten hartjes en zilveren sterren had ik nog liggen. De kleuren zijn op de foto's wat minder geworden dan in het echt.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle lieve reacties die ik altijd krijg. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Met dit vogelhuisje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
Alles met en over kleuren met Derwent - Dat is liefde.....in het roze en/of rood
Prairie fairy fridays - All in the fine print
A spoon full of sugar - Anything but a card
Lieve groetjes,

Cynthia

donderdag 10 februari 2011

Love is ....... sharing


Hallo allemaal,

We hebben weer een Valentijnskaartje. Dit kaartje is gemaakt aan de hand van de sketch van Create4fun. Het papier is van Bo Bunny en heet Crazy Love. De stempel is van Penny Black en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C100, C200, C440, C570 en C610. Verder heb ik het kaartje nog versierd met een tekst van de computer en 2 swirls. Met dit kaartje wil ik graag met de volgende challenges meedoen:

Create4fun - sketch van Anne-Marije
Paper take weekly - Have a heart
Penny Black - stamp + Love is.....(Complete the phrase)
Digital Tuesday - From the heart
Paper play - Hearts en Flowers but no Valentine
Zo wie zo - Valentijn
Stamp Something - Something for your Valentine

Verder ben ik nog met een klein projectje bezig. Ik kan jullie verklappen dat het geen kaart wordt. Zodra het af is zal ik hem op mijn blog plaatsen.

Groetjes,

Cynthia

Challenge gewonnen

Hallo allemaal,

Jaaaaa het is zover. Ik heb mijn 1e challenge gewonnen en ben er helemaal blij mee. Ik heb de winter challenge van Marianne Design Challenge Blog gewonnen en dit is de geweldige prijs:


Ik ga voor de brievenbus liggen wachten tot deze mooie stempel binnen komt.

Groetjes,

Cynthia

maandag 7 februari 2011

Blog award ontvangen


Hallo allemaal,

Bovenstaande blog award heb ik mogen ontvangen van mijn moeder en van Marijke en Chantal. Dames heel erg bedankt hiervoor.

Nu mag ik deze award doorgeven aan 5 favoriete blogs. Hmmmm dit is wel even moeilijk kiezen uit al mijn volgers. Verder zijn er nog een paar regeltjes die niet zo heel erg moeilijk zijn namelijk:

Maak een bericht waarin je de "Love" Blog plaatst met een link naar de gever.
Dan moet je ook nog de blogs van de personen waaraan jij hem doorgeeft linken.
Deze personen moeten wel aangeven of ze de Award willen accepteren.
Dan kan je de Award doorgeven aan 3-5 van je favoriete blogs, die je tevens moet linken in je bericht.
Ik wil dan deze Award graag doorgeven aan de volgende personen:
 
 
Dames zouden jullie nog wel even door willen geven of jullie de award accepteren of niet?
 
Groetjes,
 
Cynthia

donderdag 3 februari 2011

With love


Hallo allemaal,

Hierbij nog een Valentijnskaartje. Op de 2e foto zitten er nog geen takjes bij de roosjes zoals op foto 1 deze heb ik er later nog bijgevoegd omdat ik dat toch wat leuker vond staan. Het papier voor dit kaartje is van Bo Bunny. De roosjes zijn van de Action en het houten hartje had ik nog liggen. Het stempelsafdrukje is van Foreverfriends en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C110, C590 en C600. Aangezien het bijna Valentijnsdag is hebben de meeste challenges te maken met Valentijn en kan ik dus mooi een heleboel challenges combineren. Met deze challenges doe ik mee met deze kaart:

LOTV's - Romance
Penny's paper crafty - Hearts of flutter
Double dutch - Valentijnskaart
Reasonableribbon - Pink,red, white
Creativecowgirls - Love is in the air
Papertakeweekly - Anything goes + flowers
Prairiefairyfridays - For a sweetheart
Creativeinspirations - Valentines/Love
Creative craft - Love is in the air
7 Kids challenge - I -heart- you
Duymelot - Hart
Crafty creations- Rode roos
StampArtic - sketch

Groetjes,

Cynthia

woensdag 2 februari 2011

Winterskaartje


Hallo allemaal,

Als eerste alle nieuwe volgers heel erg bedankt dat jullie een volger zijn geworden. Hierbij een winterskaartje. Ik heb nog geen tekst op het kaartje gemaakt omdat ik nog niet helemaal weet wat ik ermee wil. Of het wordt een kerstkaartje maar misschien ook niet dus dat laat ik nog even open. Het papier van dit kaartje is van Bo Bunny en ik vind het echt heel erg mooi papier van Bo Bunny. Het stempeltje is een snoesje en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C020, C110, C170, C310, C320, C340, C360 en C420. Verder nog aangekleed met een sneeuwster. Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

Create4Fun - Sketch van Willy
Marianne Design challenge - Winterskaartje
Stamp Something - Winter
Pollycraft - Baby it's cold outside

Groetjes,

Cynthia