Welkom op mijn blog

woensdag 30 maart 2011

It's your day!


Goedemiddag allemaal,

Deze keer heb ik gekozen voor een afdrukje van Wiff off Joy. Ik heb haar ingekleurd met mijn Derwentpotloden C130, C140, C170, C380 en C530. Ik heb het afdrukje bewerkt met een hoekafronder. Verder heb ik de kaart aangekleed met een tekst van de computer, 2 vlinders op elkaar dit is niet helemaal goed te zien op de foto, lint met een bedel eraan en een bloem met een splitpen erdoor. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

DTC - For the kids
Polly Craft - Friends
7 Kids college fund - seeing spots

Verder wil ik iedereen nog heel erg bedanken voor alle lieve reacties die ik heb gekregen op mijn vorige kaartje. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Groetjes,

Cynthia

zondag 27 maart 2011

Kaartje + een hele leuke verrassing gekregen


Hallo allemaal,

Ik kreeg gisteravond heel onverwachts een hele leuke verrassing van mijn ouders. Hij stond al op mijn verlanglijstje. Ik zat gisteravond lekker te knutselen toen de deurbel ging stonden daar ineens paps en mams met een hele grote doos. En ik had al een vaag vermoeden toen ik de doos zag en ja hoor......ook ik ben nu een trotse bezitter van een Cuttlebug!!! En ik ben er zo blij mee. Super dank je wel paps en mams!

En natuurlijk moest ik hem meteen even proberen en gebruiken ha ha want het kwam heel mooi uit met de sketch van Alles met en over kleuren met derwents want daar moest een ovaal van het afdrukje op. Nou dat ging nu dus mooi makkelijk. Het stempelafdrukje is weer een Tilda geworden. Ik heb haar ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C180, C230, C250, C420, C530 en C600. Verder heb ik het kaartje aangekleed met lint, een strikje met bedel, bloemen (die kreeg ik ook nog van mijn moeder gisteren) en hier heb ik een parel in geplakt, 2 knoopjes en een tekst van de computer.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

A spoon full of sugar - Ribbon, Pearls and flowers
Just Magnolia - Bingo (charms-flowers-buttons)
Prairy Fairy Friday - Oh so spring

Ook wil ik alle nieuwe volgers die er weer bij zijn gekomen van harte welkom heten.

Groetjes,

Cynthia

zaterdag 26 maart 2011

Don't worry be HAPPY!


Goedeavond allemaal,

Deze keer geen Tilda ha ha. Deze keer heb ik een digi van Mo Manning gebruikt en vind ze zo leuk. Ik heb haar ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C350, C460, C530 en C600. Verder heb ik het kaartje aangekleed met een tekst van de computer, knoopjes, bedeltje, bloemen, parels en een achtergrondje bewerkt met een Martha Stewart pons. Het papier voor dit kaartje is van de Kruidvat. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

DP2 - Attitude
DTC - Buttons

Nog een heel fijn weekend.

Cynthia

vrijdag 25 maart 2011

Thank you for being my mom


Goedeavond allemaal,

Deze keer is het een kaartje voor mijn moeder geworden. Ze is gezellig een nachtje weg met mijn vader dus ik gooi hem vanavond bij haar door de brievenbus en dan heeft ze een leuke verrassing als ze morgen weer thuis komt. Tja het is weer een Tilda maar ze zijn ook zo schattig. Ik heb haar ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C200, C400, C580 en C600. Ik heb weer voor blondhaar gekozen omdat het tuinbroekje ook al bruin was en ik het dan te donker vond. De randjes van de kaart en de tekstlabel heb in oud gemaakt met distressen. Dit was nieuw voor mij maar vond het wel leuk om te doen. Verder heb ik het kaartje aangekleed met een tekst van de computer, bloemen en hartjes. Verder heb ik de bloemen van Tilda bewerkt met Flowersoft. Ik ben er niet helemaal tevreden over maar ja oefening baart kunst zeggen ze altijd. Met dit kaartje wil ik graag met de volgende challenges meedoen:

Papertake weekly - It's a mom thing
Simon Says - Mothers day
Paperplay - Distressing
Dutch Magnolia Lovers - Bruin+roze+creme/wit en distressen

Groetjes,

Cynthia

donderdag 24 maart 2011

Blonde Tilda


Hallo allemaal,

Deze keer heb ik Tilda eens blond gemaakt. Normaal ga ik voor bruin haar maar wilde nu eens een keer iets anders. Tilda heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C330, C340, C580 en C590. Het papier voor dit kaartje is van Maja Design. Verder heb ik het kaartje aangekleed met een tekststempel van de Action met een plakparel erop, diverse bloemen combi, een stukje kant, swirls en op tilda heb ik nog stickles gebruikt maar dit is niet heel erg goed te zien op de foto. Ik heb het stempelafdrukje nog niet vastgeplakt (dit kan je ook zien op de foto ha ha) want de stickles waren nog niet helemaal droog maar wilde nog even een foto maken bij daglicht.

Een hele fijne avond allemaal,

Cynthia

maandag 21 maart 2011

Van Harte


Goedeavond allemaal,

Allereerst wil ik weer alle nieuwe volgers van harte welkom heten. In een week tijd heb ik er 10 bij gekregen. Na een paar Magnolia kaartjes wilde ik even wat anders en dat is deze Hanglar and Stanglar kaart geworden. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C390, C400, C530 en C600. De vleugels heb ik bewerkt met Stickles. Het papier voor dit kaartje is van Maja Design. Verder heb ik het kaartje aangekleed met een grote bloem met blaadjes en 2 spelden met knop erbij. Een kantje met een bedel eraan en tot slot een heleboel parels van de Hotfix. Met dit kaartje wil ik graag met de volgende challenges meedoen:

DTC - It's a magical world
Karen's Doodles - foto inspiratie
Bunny Zoe's crafts - Happy birthday + lot of pearls
Polly Craft - Swirl and Pearl
Stamp Smething - something sweet

Groetjes,

Cynthia

zondag 20 maart 2011

Vandaag is rood......


Goedemiddag allemaal,

Vandaag is rood......de kleur van mijn kaartje. Ik hou zelf wat meer van de lichtere kleuren roze en paars maar dit was ook wel een keer leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb het grootste gedeelte van het kaartje gisteravond gemaakt maar kon niet uit de aankleding komen. Een heleboel verschillende dingen geprobeerd en op verschillende manier maar het was steeds net niet wat ik zocht. Vanmorgen met een leeg hoofd opnieuw begonnen en binnen 5 minuten dacht ik dit is het ha ha. Het rode papier van dit kaartje is van de Action en het tekstpapier is van Maja Design en heb ik bewerkt met een Martha pons. Het afdrukje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C130, C170, C530, C600 en C670. Verder heb ik het kaartje aangekleed met roosjes, blaadjes, stengeltje met bolletjes (ha ha weet niet hoe het heet), een naald met bolletje en een tekststempel met plakparels erop. Op de beurs had ik diverse bedeltjes gekocht maar nog niet gebruikt. Dit is de eerste en vond het heel erg leuk. Het was alleen even lastig om hem op de kaart te maken maar ook dat is weer gelukt. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

Simon Says - Happy Birthday
Just Magnolia & Hanglar and Stanglar - Favorite color combo

Groetjes,

Cynthia

zaterdag 19 maart 2011

Special Delivery


Goedemorgen allemaal,

Als eerste wil ik alle nieuwe volgers weer van harte welkom heten. Ontzettend leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en zijn gaan volgen. Ook wil ik iedereen die al volger was bedanken voor het massaal meedoen met mijn Candy heel erg leuk. En nu het kaartje. Dit kaartje had ik van de week al gemaakt maar nog geen tijd gehad om hem te posten. Het papier voor dit kaartje is van als ik het goed heb Forever Friends maar weet het niet helemaal meer zeker. Het stempelafdrukje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C140, C160, C170, C430, C600 en C620. Verder heb ik dit kaartje aangekleed met een ronde stans die ik van mijn moeder heb gekregen. Bloemen van de Kruidvat en wat parels van de Hotfix. En als laatste een tekst van de computer. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de Magnolia Stamp Lovers Challenge en de challenge van Nadia met als thema bloemen.

Groetjes,

Cynthia

donderdag 17 maart 2011

Congratulations it's a girl


Hallo allemaal,

Een ex-collega van mij wordt binnenkort vader van een dochter en deze kaart heb ik voor hem en zijn vriendin gemaakt voor als het zover is. Het papier voor dit kaartje is van Forever Friends. De digi is van Karen's Doodles en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C210, C340 en C600. Verder heb ik het kaartje aangekleed met een tekststempel van de Action, roosjes met roze meeldraadjes, roze kant, roze voetjes en een heleboel pareltjes van mijn hotfix (ik ben er zo blij mee). Met dit kaartje wil ik graag met de volgende challenges meedoen:


Groetjes,

Cynthia

woensdag 16 maart 2011

Party Time


Hallo allemaal,

Als eerste wil ik mijn nieuwe volgers van harte welkom heten. Hierbij weer een mannekaartje. Jeetje wat blijft dat moeilijk. Vooral met de aankleding van de kaart blijf ik het moeilijk hebben. Maar goed we blijven oefenen en overal rondkijken. De digi voor dit kaartje is van Mo Manning en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C380, C390, C440 en C530. Het papier is van Maja Design. Verder heb ik de kaart aangekleed met een tekst van de computer, splitpennen en een stukje touw in een strik. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van Mo Manning.

Groetjes,

Cynthia

maandag 14 maart 2011

Eline's Flowergirl


Hallo allemaal,

Hierbij een vrolijk lente kaartje met een Eline's Flowergirl van Marianne Design. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C020, C170, C430, C490 en C600. Verder heb ik het afdrukje versierd met Stickles. Deze heb ik op de beurs gekocht want ik las overal op de blogs dat mensen ze gebruikten en was toch wel nieuwsgierig geworden nou ik vind het geweldig. Jullie zullen het dus wel vaker voorbij zien komen. Het papier voor dit kaartje is van de Action. Verder heb ik het kaartje aangekleed met bloemen en roosjes en blaadjes. Verder nog een pareltakje (weet zo niet hoe het heet). Nog een tekst van de computer erbij en klaar. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

Alles met en over kleuren met Derwents - Lente (het liefst in geel/groen)

Tevens wil ik iedereen heel erg bedanken die zich al heeft aangemeld voor de Candy. Ik had eerlijk waar niet gedacht dat er na 1 dag al zoveel reacties zouden zijn. Heel erg bedankt allemaal!

Groetjes,

Cynthia

zondag 13 maart 2011

Tilda met vlinders


Hallo allemaal,

Deze keer een kaartje met een aantal van mijn nieuwe spulletjes van de beurs. Het papier voor dit kaartje is van Maja Design en ik ben er helemaal weg van. Het stempeltje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C190, C210, C260, C270, C410 en C600. De sketch voor dit kaartje is van Create4Fun. Verder heb ik het kaartje aangekleed met wat bloemen, een tekststempel en nog een strikje. Met dit kaartje wil ik graag met de volgende challenges meedoen:

Creat4Fun - sketch
Een hoop inspiratie - bloemen en dan rozen
LOTV - Flowers

Bedankt voor alle lieve reacties die ik altijd krijg.

Groetjes,

Cynthia

zaterdag 12 maart 2011

Een zoon


Goedemiddag allemaal,

Vanmorgen al lekker aan het knutselen geweest en dit is het resultaat. Het is een geboortekaartje geworden voor een bekende die binnenkort een zoon krijgt. Het stempeltje is een digi van Karen's Doodles en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C170, C330, C340 en C600. Het papier dat ik gebruikt heb is van Forever Friends en heet Pink Parfait. De uitdaging voor deze week bij Karen's Doodles was een eenvoudige kaart met 1 in het oog springend detail. Dat zijn bij mijn de voetjes geworden. De zwarte voetjes heb ik erop gestempeld en de grote blauwe voetjes heb ik gisteren op de beurs gekocht. Verder nog een tekststempeltje erop. Met dit kaartje wil ik graag met de volgende challenges meedoen:

Karen's Doodles NL - 1 in het oogspringend detail
Digital Tuesday Challenge - Welkom little one
Crafty Creations - Baby Blue
Scrapcards - De kleur blauw

Groetjes,

Cynthia

vrijdag 11 maart 2011

Beurs en challenge gewonnen

Hallo allemaal,

Hier weer even een update van mij. Helaas nog geen kaartje maar ik hoop er morgen in ieder geval 1 te maken. Vandaag samen met mijn moeder naar de beurs in zwolle geweest. Een lange dag maar het was wel erg geslaagd. Het was heel erg rustig en hierdoor konden we lekker overal rustig rondkijken. Ik heb weer flink wat spulletjes ingeslagen maar heb nog genoeg overgelaten voor iedereen die morgen gaat ha ha. Hierbij 2 foto's met alles wat ik gekocht heb:
Toen ik thuis kwam schrok ik ook wel hoeveel het was. Heb oa de hotfix, bloemen, knopen, papier (Maja Design, Bo Bunny, Forever Friends, Jack & Jill en Cardstock), splitpennen, stickles, sneeuw in een flesje, een pons, derwent blender, bedels, kant en nog veel meer ha ha.

Ik las ook nog dat ik de 2e plaats heb gehaald bij de Karen's Doodles challenge en mocht 2 digi's uitzoeken. Natuurlijk weer heel erg leuk maar ook wel weer heel moeilijk kiezen want ze zijn allemaal zo leuk! Ik heb mijn spulletjes intussen allemaal opgeruimd en hoop jullie morgen een mooie kaart te laten zien.

Groetjes,

Cynthia

woensdag 9 maart 2011

Candy Creamiep gewonnen

Hallo allemaal,

Ik ben zo gelukkig. Ik heb de candy van Creamiep gewonnen en wel een vrijkaartje voor de Knotsgekke kaarten beurs in Zwolle. Ik ga vrijdag er gezellig een dagje met mijn moeder uit om weer vanalles moois aan te schaffen. Ik heb al een behoorlijk verlanglijstje dus we zijn wel even zoet denk ik ha ha. Ik weet niet of het mij nog lukt om voor vrijdag een kaartje te maken anders ben ik er zaterdag weer met mijn nieuwe spulletjes!

Groetjes,

Cynthia

zondag 6 maart 2011

Blogaward ontvangen van Mieke


Hallo allemaal,

Ik heb bovenstaande blogaward mogen ontvangen van Mieke en ben er heel erg blij mee! Ik vind dat ze altijd hele prachtige kaarten maakt en ze is een grote inspiratiebron voor me dus neem snel even een kijkje op haar blog. Aan dit award zitten wel 2 regels. Ik moet 8 dingen over mezelf vertellen en mag hem aan 8 mensen doorgeven. Eerst maar even de 8 dingen over mezelf:

1. Ik heb het scrapkaarten virus van mijn moeder gekregen net als mijn knutsel genen ha ha
2. Ik maak nog niet zo lang scrapkaarten maar ben er enorm aan verslaafd geraakt
3. Ik ben 31 jaar jong
4. Ik heb een zoontje van 2,5 jaar
5. Ik heb een hond genaamd Duvel
6. Ik ben al bijna 15 jaar samen met mijn mannetje waarvan bijna 3 jaar getrouwd
7. Ik werk 32 uur en kom altijd tijd te kort in een dag
8. Een andere hobby die ik heb is duiken zowel in het buitenland als in Nederland

Pff daar moest ik even over nadenken. En nu nog een moeilijke ik mag de award maar aan 8 mensen geven en dat zijn:


Dames  veel plezier met jullie award!

Groetjes,

Cynthia

Nieuwe digi stempelHallo allemaal,

Na het winnen van de challenge van Polly Craft mocht ik 3 digi's uitzoeken bij Secret Crafter. Ze hebben daar echt hele leuke digi's en het was moeilijk kiezen maar dit is er 1 die ik uitgezocht heb en ben er heel erg blij mee. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C110, C170, C300, C330, C360, C520, C600, C650 en C700. Het papier voor dit kaartje is van Bo Bunny. Verder nog een tekststempel erop, 2 hoekstansen, splitpennen, een bloemstans en wat plaksteentjes erop. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van Stamp Something en het thema is deze keer gebruik een digi.

Groetjes,

Cynthia

woensdag 2 maart 2011

Polly Craft challenge gewonnen

Goedeavond allemaal,

Op de late avond nog even een kaartje gepost zie ik ineens allemaal lieve reactie waaronder 1 van Mieke en 1 van Ellen dat ik de challenge bij Polly Craft heb gewonnen. Jippie! Mijn hele dag is weer goed en meteen al het gesnotter vergeten (ik kom er maar niet vanaf) Ik mag 3 digi's bij Secret Crafter uitzoeken. Morgen er maar even goed voor gaan zitten en dan 2 uitzoeken en ik heb mijn lieve moeder de eer gegeven om er ook 1 uit te zoeken. Samen zullen we alles delen heb ik altijd geleerd :-)

Heel erg bedankt Ellen en Mieke voor de berichtjes!

Liefs,

Cynthia

Best Friends


Hallo allemaal,

Hierbij mijn 2e kaartje voor vandaag. Deze keer een kaart gemaakt voor een hele goede vriendin van mij. Het papier voor dit kaartje is van de Kruidvat net als de roosjes. Het stempeltje is van Sliekje en heb ik ingekleurd met mijn Derwentpotloden C200, C210, C230, C260, C530 en C600. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

 Create4Fun - sketch
Stamp Something - flowers
Girlscardsworld - bloemen
Wild Orchid - Anything goes

Groetjes,

Cynthia

Rijbewijs gehaald


Hallo allemaal,

Deze keer heb ik een kaartje gemaakt voor een collega die zijn rijbewijs heeft gehaald. Het papier voor dit kaartje is van de Kruidvat. De digi stempel is van Karen's Doodles en ik vind ze echt enig. Ik heb het afdrukje ingekleurd met mijn Derwentpotloden C030, C170, C310, C350, C440, C610, C650 en C720. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

Papertake Weekly - Anything goes

Groetjes,

Cynthia