Welkom op mijn blog

maandag 14 november 2011

Kaartje voor Mieke


Goedeavond dames,

Zoals beloofd hierbij het kaartje dat ik gemaakt heb voor Mieke haar verjaardag. De basis van deze kaart is van 2 kleuren paarse cardstock. Verder heb ik papier van een blokje gebruikt dat ik van mijn moeder heb gekregen weet zo alleen even niet waarvan hij is. Tilda komt uit de nieuwste kerstserie en heb die nog op de kop weten te tikken toen alles al in verhuisdozen klaarstond. Ik heb haar ingekleurd met distress ink. Verder heb ik het kaartje nog bvoorzien van bloemen, parels op een stokje, dewdrops, een doiley, een tag die ik heb bewerkt met distress, flosdraad en een bedel. En hierbij de binnenkant van de kaart:


Deze heb ik vrij rustig gehouden met bloemen met een splitpen van een vlinder er doorheen. En aan de andere kant een tag ook bewerkt met distress, een tekststempel erop en nog lint bovenin. Natuurlijk was ik meer met de verhuizing bezig dus ik het kaartje op de post doen was ik helemaal vergeten om er een foto van te maken. Maar gelukkig was Mieke zo lief om foto's voor mij te maken en even aan mij door te mailen. Nogmaals dank je wel Mieke!

Een hele fijne avond nog allemaal en hopelijk tot snel.

Groetjes,

Cynthia

zondag 13 november 2011

We zijn verhuisd!!!!

Goedeavond allemaal,

Eindelijk het is zover gisteren zijn we over gegaan naar ons nieuwe huis en gelukkig is het allemaal gelukt in 1 dag dankzij alle lieve mensen die ons hebben geholpen! Er staan nog een heleboel verhuisdozen maar dat zien we de komende weken wel. De woonkamer is gelukkig verhuisdoos vrij dus daar kunnen we even lekker bijkomen van de drukke tijden. Helaas staat de zolder wel zo vol dat er nog even geen ruimte is voor mijn bureau dus knutselen zit er nog heel even niet in maar ik wil toch zo snel mogelijk daar een klein hoekje creeren zodat mijn bureau erin past want voor je het weet is het tijd om de kerstkaartjes op de post te doen en tja die zijn nog niet allemaal klaar.

Ik kom morgen nog terug met een kaartje dat ik net voor de verhuizing heb gemaakt voor Mieke haar verjaardag en ik zal de komende tijd proberen om het volgen van jullie blogs weer op te pakken. Helaas heb ik niet de tijd om alle voorgaande creaties te gaan bekijken en een berichtje achter te laten maar ik hoop dat jullie mij dat kunnen vergeven.

Tot morgen,

Groetjes,

Cynthia