Welkom op mijn blog

zaterdag 31 maart 2012

Candy bij Irene gewonnen!!!!!!

Goedeavond dames,

Afgelopen woensdag keek ik op het blog van Irene en tot mijn grote verrassing zag ik dat ik 1 van de gelukkig winnaars was geworden van haar candy. Mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk. Ik moest nog even in spanning blijven wat ik had gewonnen tot vrijdag. Ik moest de hele dag werken en begin van de middag kreeg ik op mijn werk een telefoontje van Pascal (mijn zoontje van 3,5 jaar belde samen met papa) om mij te vertellen dat er een pakketje was bezorgd. En ik moest nog tot 18 uur werken nou de middag duurde heel lang kan ik jullie vertellen. Eenmaal thuis snel op de bank zitten met de dikke envelop en dames ik wil jullie de ogen niet uitsteken maar wat ben ik heerlijk verwend door Irene! Hierbij 2 foto's hi hi het paste niet allemaal op 1 foto:Even een kleine opsomming van wat ik allemaal heb gekregen:

Diverse bloemen
Stansjes
Doily's in hartjes en rondjes
Labels
Diverse lintjes
Blaadjes
Afdrukjes waarvan de meeste Magnolia
Knopen
Splitpennen
Bedels
Knopspelden
Tickets
Kleine wasknijpers
Houten vlinders, vogels en bloemen
Papierblok
Gouden glitterlijm
Kartonnen harten die je kan bestempelen
Magnolia stempel van Edwin met een (vlinder) net
Hart stansen in 4 verschillende maten

Volgens mij heb ik alles maar neem het mij niet kwalijk als ik iets ben vergeten het is ook zoveel. Voel mij echt een dikke bofbips :-) Ik wil bij deze nogmaals Irene heel erg bedanken ik ben er echt super blij mee!

Op een nieuwe creatie moeten jullie helaas nog even wachten ik ben zo lekker bezig met kleuren en het oefenen hi hi en volgend weekend gaan we lekker een lang weekendje weg met mijn ouders, zus en natuurlijk mijn man een zoontje. Lekker even uitwaaien en bijtanken om Ameland. En ik hoop dan helemaal vol inspiratie terug te komen zodat ik daarna weer wat gefreubel aan jullie kan laten zien.

Nog een hele fijne avond en nog een prettig weekend.

Groetjes,

Cynthia

8 opmerkingen:

Tinie zei

Dat ziet er super leuk uit!!! Succes ermee!!

Groetjes Tinie

Ellen zei

Nou, je bent zeker een bofbips. Wat een gave spulletjes heb je gewonnen. Gefeliciteerd hiermee!
Heel veel plezier alvast voor het volgende weekeinde gewenst, geniet ervan!

groetjes, Ellen

Janny's Cards Creations zei

Gefeliciteerd. Groetjes Janny

Rachel zei

Mooi hè....?
Ik heb de 'stoere candy van Irene gewonnen, prachtig! Die van jou is ook erg leuk! Ik zal morgen ook nog even een foto plaatsen!
Veel plezier ermee.....

Sieta zei

Wauw wat een hoop mooie spulletjes zijn dit.
Je had via de telefoon al wel verteld wat je allemaal had gekregen, maar als je het dan ziet zie je echt hoeveel het is.
Nou bofbips hihihi, geniet van al dit moois en we zien wel wat verschijnen met een en ander erop uit deze candy.

Liefs Mam

Irene zei

Hoi Cynthia,

Wat leuk dat je er zo blij mee bent en het op je blog laat zien. Het is helemaal niet zo makkelijk om een candy samen te stellen en te bedenken wat een ander leuk zal vinden maar missie geslaagd dus en nu maar afwachten wat voor moois we te zien gaan krijgen!

Heel veel plezier op Ameland, liefs

Irene

Marijke en Chantal zei

Wauw wat een gave en mooie spulletjes heb je van Irene gekregen. Veel plezier ermee!

Groetjes, Marijke en Chantal

Mirande zei

Wat een ontzettende leuke spulletjes heb je gewonnen. Ik kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent. Ik hoop dat jullie een gezellig weekendje weg hebben gehad. We kijken uit naar je nieuwste creatie.
Groetjes MIrande