Welkom op mijn blog

zaterdag 12 mei 2012

Gebroken voetje

Goedeavond dames,

Het is al een tijdje stil op mijn blog (even andere prioriteiten) maar dit slechte nieuws wil ik graag even met jullie delen. Zoals sommige al op mijn moeders blog hebben gelezen (of zoals de titel al doet vermoeden) zitten wij hier in huis met een gebroken voetje. Nu had ik liever gehad dat het die van mij was maar helaas is dit het niet geval. Mijn kleine kereltje van 3,5 jaar heeft zijn voetje gebroken. Of om precies te zijn hij heeft een scheur in zijn middenvoetsbeentje. Hoe het precies gebeurd is weten wij ook niet. Hij was afgelopen woensdagmiddag aan het rennen in huis en is toen gevallen. Gelukkig heb ik mijn eigen hart goed gevolgd en zijn wij meteen naar het ziekenhuis gegaan om foto's te laten maken. Mijn kleine mannetje moet nu 2 weken in het gips en mag in elk geval 2 weken niet lopen. Het gaat met ups en downs hier want ja hoe leg je een kind van 3,5 uit dat hij 2 weken niet mag lopen. Gelukkig loopt hij ook niet maar hij vraagt wel 100x per dag of het gips eraf mag. Het vergt dus veel geduld om hem elke keer weer uit te leggen dat dat niet kan en ook waarom niet. Pascal is wel heel dapper ook in het ziekenhuis. Hier thuis hinkt hij sinds vandaag rond de tafel ben zo trots op hem hoe hij er mee om gaat. Mijn tijd gaat voorlopig even naar Pascal om hem bij te staan en te vermaken. Ik heb nog 2 foto's voor jullie van mijn kleine dappere man in het gips. Even wat knippen in de foto want het huilende koppie zal menig moederhart breken en dat zal ik jullie niet aan doen :-)Tot de volgende keer.

Liefs,

Cynthia

7 opmerkingen:

Irene zei

OOOOOOH arme Pascal!!!
Zeg maar dat ik hem een kanjer vind dat hij zo flink is en huppelend rond tafel gaat en die mini-rolsteol is toch wel super cool!!!!!
Heel veel sterkte, ook voor jou Cynthia want de aandachtvragerij zal niet mis zijn!!!

Liefs, Irene

Sandra zei

Ach wat sneu zeg, wens hem maar veel sterkte en doe hem maar lekker verwennen!!!
Groetjes Sandra

Aartje zei

He, wat balen zeg. Ik hoop voor jullie dat deze 2 wken voorbij vliegen. Beterschap,
Groetjes Aartje

*mieke* zei

Aaaggggggggg.....wat sneu! Zeg hem maar dat ik hem een hele stoere vent vind! En voor jou succes de komende dagen!
Groetjes Mieke

Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Cynthia,
Ik had dit slechte nieuws inderdaad al op het blog van je moeder gelezen. Wat vervelend allemaal zeg. Ik kan me voorstellen dat het erg lastig is voor hem om twee weken stil te moeten zitten. Het is morgen moederdag, moet papa hem ook maar een beetje extra verwennen samen met mama. Heel veel beterschap gewesnt. Ik kan me goed voorstellen dat andere dingen nu even belangrijker zijn dan bloggen.
Groetjes Mirande

Marijke en Chantal zei

Ach de kleine man, had het al op je moeders blog gelezen. Wens hem maar heel veel beterschap toe en dat het hopelijk snel en goed geneesd!

Groetjes, Marijke en Chantal

Ellen zei

Ach, wat een pech. Pascal kijkt inderdaad niet echt vrolijk, maar dat is te begrijpen.
Ik hoop dat de tijd een beetje voorbij gaat vliegen en dat z'n voet goed en snel geneesd. Sterkte in ieder geval!

groetjes, Ellen