Welkom op mijn blog

donderdag 26 januari 2012

Van notitieboekje naar scrapbook

Goedemorgen allemaal,

Hierbij kan ik jullie alvast mijn 1e projectje tonen. Voor de verhuizing kwam ik al op diverse blog de term Smashbook tegen. Natuurlijk nieuwsgierig geworden wat het was en na wat speurwerk op google en youtube kwam ik erachter dat het een soort van scrap dagboek/verzamelboek was. Dit leek mij heel erg leuk maar in het begin alleen nog maar te verkrijgen in Amerika. Dus tijdens de verhuizing verder blijven googlen want ja ik vond het toch een heel leuk idee en toen kwam ik diverse sites tegen van mensen die er zelf 1 hadden gemaakt. Dit leek mij wel ideaal omdat je hem dan ook helemaal aan je smaak kan aanpassen.

Dus heel dapper bij de Hema een notitieboekje gekocht en tja het is een boekje voor mezelf dus moest hij natuurlijk roze worden hi hi. En dit is het eindresultaat:


Ik heb het vrij rustig gehouden en ook niet te dik zodat je ook nog met goed fatsoen in het boekje kan werken. Het papier is van Maja Design, de stansjes van mijn moeder, het afdrukje van Tilda is uit de nieuwste collectie en heb ik ook van mijn moeder gekregen. Ik heb Tilda ingekleurd met Distress Inkt. Verder heb ik nog een letterstans van Tim Holtz gebruikt om scrap book erop te zetten. Nog een knoop met flosdraad en wat hotfixsteentjes. Zodra ik weer een pagina erin heb gemaakt zal ik deze aan jullie showen zodat jullie een idee krijgen wat het gaat worden.

Intussen tijd ben ik druk bezig om mijn hele hobby collectie op zolder op te bergen (wat ruim ik hoe op) en mijn werkplekje zo in te richten dat ik overal bij kan. Ook alle stempels aan het opbergen in cd-doosjes en overzichtelijk aan het maken. Van mijn ouders heb ik op mijn verjaardag 4 distress kastjes gekregen zodat ik mijn distress mooi en overzichtelijk op kan ruimen. Ik heb nou 2 kastjes gevuld dus ik kan nog even doorsparen voor meer distress kleuren hi hi. Zodra ik een beetje tevreden ben met mijn werkplekje maak ik nog een foto en zal ik hem aan jullie showen.

Groetjes,

Cynthia

zondag 22 januari 2012

foto + kaartje

Goedeavond dames,

Als eerste zal ik beginnen met mijn belofte: de foto van de kaartjes:


Nogmaals alle dames heel erg bedankt!

En dan heb ik ook nog een kaartje gemaakt en wel voor mijn vader die afgelopen woensdag jarig was. Pfff dat was wel even moeilijk. Zit nog niet helemaal lekker in mijn creativiteit en dan een mannenkaart maken dat valt helemaal niet mee.Het kaartje is gemat op blauw cardstock en daarop een design papiertje (volgens mij Maja maar weet het niet helemaal zeker). Hiervan heb ik de hoekje bewerkt met een MS pons. Hierop een doily en wat lint. Het lint komt van een werkshirt hi hi. Binnenin zitten er van die linten lussen om je shirtje aan een kapstok op te hangen en deze gebruik ik nooit dus deze heb ik eruit geknipt en in mijn lintenbakje gedaan hi hi. Verder nog een stempel van Edwin die ik al voor de verhuizing ingekleurd had met Distress Inkt. En hierbij de binnenkant van de kaart:Het blijft lastig om met dit donkere weer goede foto's te maken. Misschien toch maar een keertje op onderzoek uit naar een kleine fotostudio'tje.

Verder begint de creativiteit weer te kriebelen en met 2 hele leuke kleine projectjes bezig en hoop jullie van de week in elk geval 1 te kunnen laten zien. Ik heb een drukke week voor de boeg met een balans op het werk dus ik ga mijn best voor jullie doen.

Groetjes,

Cynthia

dinsdag 17 januari 2012

Niet 4 maar 5 winnaars!

Goedeavond dames,

Als eerste wil ik iedereen die met mijn candy mee heeft gedaan heel erg bedanken. Ik ben echt super blij met alle kaartjes die ik heb gekregen. Ik ga morgen overdag nog even een foto maken van alle kaartjes en zal deze nog even op mijn blog plaatsen. Ik heb weer genoeg inspiratie gekregen van jullie en hopelijk kan ik jullie snel weer een creatie laten zien. Ten tweede wil ik ook even sorry zeggen dat het een dagje later is geworden met de uitslag maar op maandag wordt er hier nooit post bezorgd en tja de post heeft soms wat vertraging dus ik wilde voor de zekerheid nog even een dagje extra wachten om de vertraagde kaartjes ook mee te kunnen laten doen.

Maar ja met zoveel kaartjes is het ook weer moeilijk kiezen. Mijn lieve man en natuurlijk Pascal hebben mee geholpen om 4 winaars uit te zoeken maar toen kwamen wij voor een dilemma te staan. We kwamen niet op 4 winnaars uit maar op 5! Gelukkig voor jullie dames is mijn man zo lief en zei dan doe je er toch gewoon 1 extra winnaar dus boffen jullie even.

Ik begin bij Candy 2 de kerstkaart...................deze is gewonnen door Helen

Candy 3 de verjaardagskaart...........................deze is gewonnen door Chantal (en natuurlijk Marijke hi hi)

Candy 4 de reacties........................................ deze is gewonnen door Mieke

Ja en toen hadden we nog 1 candy over en dat is Candy 1 de verhuiskaart. Ik kon echt niet kiezen tussen 2 kaarten dus daar zijn ook 2 winnaars en dat zijn geworden:
.
.
.

Dames allemaal van harte gefeliciteerd! Willen jullie mij een mailtje sturen scrapbookfan@duikduo.nl

Nogmaals iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en hopelijk tot snel.

Liefs,

Cynthia

maandag 16 januari 2012

Candy 4 in 1

Dit bericht blijft bovenaanstaan tot 16 januari! Kijk onder dit bericht voor nieuwe berichten!

Goedeavond allemaal,

Ja jullie lezen het goed! Ik heb na lang wikken en wegen besloten om niet 1 grote candy weg te geven maar 4 kleinere candy's. Nu zullen jullie je wel afvragen hoe je mee kan doen? Om straks weer met frisse moed te beginnen met knutselen en om natuurlijk wat idee'tjes op te doen leek het mij leuk om jullie te vragen om mij een kaart te sturen. Nu is alleen het probleem dat ik niet kon kiezen wat voor een kaart hi hi. Ik ben net verhuisd, kerst komt eraan en 15 januari vier ik mijn 32e verjaardag. Nu laat ik het aan jullie over of jullie een kaartje willen sturen en zo ja hoeveel. Vandaar de 4 candy's. Onder elke soort kaart verloot ik een Candy en de mensen die liever geen kaart willen sturen kunnen ook meedoen met een candy. Aan jullie dus de keus of jullie aan 1,2,3 of 4 Candy's mee willen doen. Nou ik zal de candy's even op een rijtje zetten en hopelijk is het dan een beetje duidelijk:

Candy 1 - Stuur mij een verhuiskaartje
Candy 2 - Stuur mij een kerstkaartje
Candy 3 - Stuur mij een verjaardagskaartje
Candy 4 - Laat even een reactie achter dat je graag mee wil doen

Willen jullie ook mijn candy op jullie blog plaatsen?

De winnaars van alle candy's maak ik bekend op 16 januari. De prijzen blijven nog een verrassing. Mochten jullie een (of meerdere hi hi) kaartje(s) willen sturen dan kunnen jullie mij een e-mail sturen voor mijn adres. Mijn e-mailadres is scrapbookfan@duikduo.nl

Groetjes,

Cynthia

dinsdag 3 januari 2012

Onze grote vent

Goedavond allemaal,

Het is een tijdje rustig geweest op mijn blog dus ik dacht na vandaag even een kleine update. Als eerste wil ik jullie allemaal nog een heel gelukkig en freubelrijk 2012 wensen! Ik heb de afgelopen weken ook voor de kerst veel moeten werken dus geen zin en tijd gehad om te freubelen. Vandaag zijn Pascal zijn keel- en neusamandelen eruit gehaald en ik moet zeggen wat een grote vent hebben wij. Gelukkig is alles goed gegaan. Hij heeft tot nu toe nog niet overgegeven. Na de operatie waren er natuurlijk wel de nodige traantjes maar al vrij snel trok hij weer bij en begon hij weer lekker te spelen. Tegen 1 uur mochten we naar huis en hebben we hem daar lekker verder vertroeteld. De komende week ben ik lekker vrij en alle tijd voor mijn ventje om hem lekker te vertroetelen en bezig te houden hij mag immers voorlopig nog niet naar buiten. Dit was het voor nu hopelijk kan ik jullie snel weer een kaartje laten zien.

Groetjes,

Cynthia