Welkom op mijn blog

zondag 26 februari 2012

Lekker roze

Goedemiddag allemaal,

Deze keer heb ik weer een kaartje gemaakt in mijn favoriete kleur roze hi hi. Het kaartje is voor een vrouw van een collega van mij die deze week jarig is.


Dit afdrukje heb Tilda heb ik van mijn moeder gekregen. Ik heb haar ingekleurd met Distress Inkt en heb de randen eerst bewerkt met de distressing tool van Tim Holtz en daarna met Distress Inkt erover heen gegaan. Het DP is van 2 soorten Maja Design. Allemaal gemat op lekker roze Cardstock hi hi. Verder nog een doily ook van mams gekregen, een vlinder bewerkt met stickles, de stansjes achter het afdrukje ook gekregen van mams, een stik kant achter het afdrukje, 2 zilveren vlinder splitpennen, een tag met de tekst van harte en verder nog wat bloemen uit de collectie. De paarse bloem heb ik de randjes ook bewerkt met stickles. Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

Moeders Hobby Paleis - Vlinders en bloemen
Totally Tilda - Die cuts and punches
AnMaCreatief - Feest
Stampin' for the weekend - BINGO (Pink-butterfly-die cuts)

Iedereen heel erg bedankt voor de lieve reacties op mijn deurhanger!

Een hele fijne zondag!

Groetjes,

Cynthia

donderdag 23 februari 2012

Gastdesigners bij It's a Magnolia Challenge gezochtGoedeavond dames,

Op het blog van It's a Magnolia Challenge zag ik een oproep staan voor gastdesigners. Nou heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb mij aangemeld. Wie wil dat nou niet! Je mag 2 maanden meedoen met de challenges als gastdesigner en ze zoeken er niet 1 maar 5! Je kan nog meedoen tot 25 februari om 12:00 uur dus dames pak snel je kans en doe ook mee!

Groetjes,

Cynthia

woensdag 22 februari 2012

Deurhanger hobbykamer

Goedemiddag dames,

Op de challengeblog van Elke kaart een feestje hebben ze een hele leuke challenge staan namelijk maak een deurhanger. Dit had ik nog nooit gedaan en mijn handen gingen meteen jeuken. Maar ja waarvoor maak je dan een deurhanger. Mijn lieve man vind mijn hobby heel leuk als ik maar niet het hele huis versier. Tja dan blijft er maar 1 plekje over mijn hobbykamertje op zolder. Ik wilde hem eigenlijk aan de deur hangen en een foto maken maar ja er waren 2 problemen. Het was te donker en tja de deur moet nog geverfd worden en ziet er nu echt niet uit. Dus maar even in de vensterbank beneden een foto gemaakt hi hi. En hierbij het resultaat:Ik wilde hem niet te druk doen zodat je meteen weet wat het is. Ik ben begonnen met blauw/paars cardstock. Daarop een DP van de Kruidvat hi hi. Voor de verandering heb ik weer een keer mijn Derwentpotloden uit de kast gehaald want ik had nog een toepasselijk afdrukje liggen die ik een keer heb gekregen maar ja dat was niet op aquarelpapier. Verder nog de letters HOBBY uitgestanst met een Tim Holtz stans. Wat bloemen erop, een vlinder en bovenin een eyelet met daar doorheen lint waarvan ik van 1 lint een lus heb gemaakt zodat hij aan de deur kan hangen. Hierbij nog even een wat meer close-up:Met dit kaartje wil ik dus meedoen bij de challenge van Elke kaart een feestje. En natuurlijk wil ik met deze creatie ook meedoen bij De creatieve Zebra hier is de opdracht: Alles behalve gewoon.

Alvast bedankt voor het langs komen, alle lieve reacties die ik elke keer krijg en hopelijk tot snel.

Groetjes,

Cynthia

maandag 13 februari 2012

Gepimpt tasje

Goedeavond dames,

Iets later dan belooft hierbij mijn gepimpte tas die ik gemaakt heb.


Ik ben begonnen met paars cardstock met daarop een rose dp van Maja Design. Het afdrukje had ik al een keer eerder ingekleurd met distress inkt en heb ik hem uitgesneden met mijn nieuwe SB stans. Achter het afdrukje een border van een MS pons met daarover kant. Verder nog wat bloemen en links bovenin een stans van mijn nieuwste aanwinst Memory Box. Deze stansen zijn echt zo mooi maar ik moet ook zeggen dat sommige ook wel lastig zijn goed gesneden te krijgen. Nog maar even flink oefenen. Rechts bovenin een tekstlabel en verder in alle hoeken nog een parel. Ik vond de achterkant een beetje kaal dus die heb ik ook gedaan:Ik heb weer hetzelfde papier gebruikt als aan de voorkant en het DP ge-embosd (schrijf je het zo wat een lastig woord hi hi). Daarna deze nog bewerkt met distress inkt. Ik ben er zelf nog niet echt tevreden over maar ja ze zeggen oefening baart kunst dus we gaan gewoon rustig door.

Met dit kaartje wil ik graag met de volgende challenges meedoen:

Bunny Zoe's - Celebration
Papertake Weekly - Anything goes
Stamptacular Sunday - Pearls and Lace

Groetjes,

Cynthia


zondag 12 februari 2012

Scrapbook deel 2

Goedemorgen allemaal,

Allereerst wil ik iedereen heel erg bedanken voor alle lieve reacties die ik heb gekregen op mijn label. En boven mijn verwachting zoveel lieve reacties op mijn scrapbookje dat ik heb gemaakt. Natuurlijk kan ik het dan ook niet laten om er snel mee aan de slag te gaan. Het is voor mij een ideale uitdaging want ik ben altijd veel te precies bezig met mijn kaarten en met dit boek heb ik mij voorgenomen om gewoon lekker te doen en niet te veel na te denken. Ik heb 2 pagina's gemaakt n.a.v. de beurs in Assen waar ik ben geweest met wat ik heb gekocht. Gelukkig heb ik niet zoveel gekocht dus kan ik het mooi op 2 pagina's kwijt hi hi


En hierbij nog even wat duidelijker de linker pagina
En natuuurlijk de rechter paginaOok het entree bewijs erbij geplakt altijd leuk voor later. Jullie kunnen wel zien wat ik gekocht heb maar nog even op een rijtje. Een nieuwe stempel van Kenny K., een nestabillatie stansen set (deze heb ik gebruikt om het afdrukje uit te stansen), wat lintjes met vlinders en hartjes, een stempelset van Whimsey met teksten in labels en hierbij ook de stans gekocht om ze uit te snijden, de losse teksten en vlinder komen ook uit deze set en nog een setje Joy stansen van knoopjes. Oh ja en ook nog crackle paint alleen deze heb ik niet op de pagina's verwerkt.

Even iets anders ik kreeg zoveel lieve reacties op het schaatsen en ik moet zeggen het is inderdaad net als fietsen dat verleer je niet. Het is weer even wennen maar je zit er zo weer in. De rondjes en kunstjes kan ik nog niet zoals vroeger maar ja ik wordt ook een dagje ouder. De eerste dag niet 1x gevallen maar ja de 2e dag toch wel even op mijn achterwerk terecht gekomen maar ja dat hoort erbij. Ik ben echt super blij dat ik mijn schaatsen gekocht heb en ga zo nog even lekker met zoonlief het ijs op nu het nog kan want ik denk dat het morgen gebeurd is.

Ik ben nog met een leuk tasje bezig en hij is bijna af hopelijk kan ik hem vanavond aan jullie laten zien.

Groetjes en een hele fijne zondag,

Cynthia

maandag 6 februari 2012

Labelkaart

Goedeavond dames,

Zoals beloofd hierbij mijn projectje nummer 2. Het is een label geworden. Het patroon van het label komt van Kreateja en heb ik helemaal met de hand uitgeknipt. Dit was nog wel even een werkje maar ik vond het zo'n mooie label.


Het afdrukje van Magnolia komt uit de laatste serie en heet cuddling syblings (hoop dat ik het zo goed heb geschreven. Ik heb hem ingekleurd met distress inkt. Het papier van de label komt uit een a4 pakket wat ik ooit eens bij de kruidvat heb gekocht en toen ik het zacht dacht ik meteen dit is het. Achter het afdrukje een stukje jute en een wit blaadje wat ik heb gekocht bij de Hornbach bij de kerstuitverkoop hi hi. Verder nog een border met vlinders van de MS pons. Daarover heb ik een lintje geplakt zo vond ik het strookje wat mooier. Wat bloemen erop met meeldraadjes. Een lintje door het gaatje boven in. En een label met tekst welke ik afgelopen vrijdag op de beurs in assen heb gekocht. En als laatste nog een bedel van een vlinder erop. De foto's blijven van wat mindere kwaliteit voorlopig want ik heb vandaag mijn spaarcentjes uitgegeven aan schaatsen hi hi. Het winterweer houdt nog wel even aan en Pascal vind het echt geweldig om te schaatsen ja dan kunnen papa en mama natuurlijk niet achter blijven. Hopelijk donderdag voor het eerst schaatsen na zo'n 15 jaar dus dat zal wel weer even wennen worden hi hi. Een hele fijne avond en hopelijk tot snel.

Groetjes,

Cynthia