Welkom op mijn blog

zaterdag 31 maart 2012

Candy bij Irene gewonnen!!!!!!

Goedeavond dames,

Afgelopen woensdag keek ik op het blog van Irene en tot mijn grote verrassing zag ik dat ik 1 van de gelukkig winnaars was geworden van haar candy. Mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk. Ik moest nog even in spanning blijven wat ik had gewonnen tot vrijdag. Ik moest de hele dag werken en begin van de middag kreeg ik op mijn werk een telefoontje van Pascal (mijn zoontje van 3,5 jaar belde samen met papa) om mij te vertellen dat er een pakketje was bezorgd. En ik moest nog tot 18 uur werken nou de middag duurde heel lang kan ik jullie vertellen. Eenmaal thuis snel op de bank zitten met de dikke envelop en dames ik wil jullie de ogen niet uitsteken maar wat ben ik heerlijk verwend door Irene! Hierbij 2 foto's hi hi het paste niet allemaal op 1 foto:Even een kleine opsomming van wat ik allemaal heb gekregen:

Diverse bloemen
Stansjes
Doily's in hartjes en rondjes
Labels
Diverse lintjes
Blaadjes
Afdrukjes waarvan de meeste Magnolia
Knopen
Splitpennen
Bedels
Knopspelden
Tickets
Kleine wasknijpers
Houten vlinders, vogels en bloemen
Papierblok
Gouden glitterlijm
Kartonnen harten die je kan bestempelen
Magnolia stempel van Edwin met een (vlinder) net
Hart stansen in 4 verschillende maten

Volgens mij heb ik alles maar neem het mij niet kwalijk als ik iets ben vergeten het is ook zoveel. Voel mij echt een dikke bofbips :-) Ik wil bij deze nogmaals Irene heel erg bedanken ik ben er echt super blij mee!

Op een nieuwe creatie moeten jullie helaas nog even wachten ik ben zo lekker bezig met kleuren en het oefenen hi hi en volgend weekend gaan we lekker een lang weekendje weg met mijn ouders, zus en natuurlijk mijn man een zoontje. Lekker even uitwaaien en bijtanken om Ameland. En ik hoop dan helemaal vol inspiratie terug te komen zodat ik daarna weer wat gefreubel aan jullie kan laten zien.

Nog een hele fijne avond en nog een prettig weekend.

Groetjes,

Cynthia

vrijdag 9 maart 2012

Cheers to you

Goedeavond allemaal,

Zo dat was weer even een tijdje geleden hi hi maar hier weer een kaartje van mij:


Gisteravond heb ik dit kaartje afgemaakt en vanmorgen voordat ik naar het werk moest even snel een foto gemaakt maar geen tijd om hem te posten dus daarom nu nog even.

Het afdrukje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met Distress. Het papier komt uit de restjes bak. Het papier is van Maja Design. Verder nog een strik met een bedel van een klok eronder. Een tekststempel van Whimsy met Cheers to you. Links onderin een metalen hoekje van AnMaCreatief haar webwinkel ze hebben daar zulke leuke spulletjes. Verder nog 3 knoopjes van een oude blouse van mijn man (lekker recyclen). Een dikke bloementoef met diverse bloemen. Tussen de bloemen spelden met kralen eraan, een stukje opgerold paars gaas en achter de bloemen een stans van mijn lieve moeder! Nog wat plakparels erop en ik vind hem helemaal af.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenges:

 
Magnolia Down Under - Buttons and bows
One stop crafting - Button it
Scrap & more - Bloemen
AnMaCreatief - favoriete kleuren (paars en roze)
Papertake weekly - anything goes
Polycraft - Spring has sprung

Ik ga voorlopig weer even offline ik wil me even helemaal richten op het inkleuren met Distress wat dat moet veel mooier kunnen en ik heb al niet zo heel veel hobbytijd en tja die kan je maar aan 1 ding besteden hi hi.

Groetjes,

Cynthia